Polská armáda na závěr roku zahraje veteránům

Jen společně můžeme udělat mnoho dobrého. Vojáci polské armády budou hrát společně s Velkým orchestrem vánoční charity v roce 2024.

Po několika letech pauzy se polská armáda vrací ke hraní s Velkým orchestrem vánoční charity. Všichni, kdo chtějí, budou moci hrát v roce 2024 – řekl místopředseda vlády Władysław Kosiniak-Kamysz po setkání s Jerzym Owsiakem a zástupci Velkého orchestru vánoční charitativní nadace.

„Plíce po pandemii. Hrajeme pro děti i dospělé!“ to je cíl příštího, 32. finále Velkého orchestru vánoční charity. 28. ledna 2024 se k této akci budou moci připojit vojenské jednotky, které chtějí podpořit Velký orchestr vánoční charity.

Jerzy Owsiak, děkující vedení ministerstva národní obrany za tuto podporu, zdůraznil: Budeme hrát znovu na mnoha místech po celém Polsku. Pokud existují pouze velitelství, která by si přála, aby je navštívila armáda, pokud by jednotky také chtěly dobrovolně podpořit Velký orchestr vánoční charity, budeme velmi vděční. 28. ledna 2024 se vrátíme k normálu. Chceme také podpořit náš cíl, tedy „Plíce po pandemii“.