Program stáží NATO je nyní otevřen pro podávání žádostí pro rok 2025

Jste občanem země NATO? Jste nadšení pro změnu? Chtěli byste být součástí přední světové politické a vojenské aliance, která chrání svobodu a bezpečnost jedné miliardy lidí? NATO v současné době hledá talentované odborníky, kteří by se v roce 2025 zapojili do programu stáží.

Požádejte nyní o stáž v ústředí NATO v Bruselu v Belgii od března nebo září 2025!

Ať už se vaše zájmy týkají politických záležitostí, obrany a bezpečnosti, inovací, operací, komunikací, lidských zdrojů, financí, vědy a techniky nebo infrastruktury a zařízení, NATO je místem, kde můžete získat neocenitelné praktické zkušenosti ve vámi zvoleném oboru.

Stáž v NATO je příležitostí získat dovednosti, stát se součástí komunity mezinárodních profesionálů, pracovat po boku odborníků, sdílet nápady a přispívat k cílům Aliance.

Pokud jste připraveni vydat se na cestu, která bude nejen formovat vaši kariéru, ale také vám umožní přispět k misi NATO chránit jednu miliardu lidí, přihlaste se do Programu stáží NATO.

Termín pro podání přihlášky do programu stáží NATO je  20.  května 2024 

Další informace o programu stáží NATO, včetně kritérií způsobilosti, kompenzací a výhod a celého procesu podávání žádostí, naleznete na  stránce Program stáží NATO .

Máte-li jakékoli dotazy, navštivte naši stránku s často kladenými dotazy .

Po vstupu Švédska do NATO dne 7. března 2024 s potěšením NATO vítá i žádosti švédských kandidátů.